Työvaatteita yli 10 vuoden kokemuksella, paikallisesti ja verkon kautta

Oripäässä, keskellä rauhallista maaseutua sijaitseva Työvaate Aitta on perinteikäs työvaatemyymälä, jonka laajasta valikoimasta saat hankittua kestävät ja laadukkaat työvaatteet vaativaankin käyttöön. Meiltä löydät työvaatteet sekä työ- ja turvakengät miehille ja naisille. Valikoimassamme on huomio- ja työvaatteita markkinoiden tunnetuimmilta valmistajilta (mm. Helly Hansen, Blåkläder) sekä myös vapaa-ajan vaatetta ja kenkiä.

Mukavat ja laadukkaat työvaatteet tekevät työstä kuin työstä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Kun poikkeat ostoksille työvaatekauppaamme, saat aina henkilökohtaista, osaavaa ja ystävällistä palvelua yli 10 vuoden kokemuksella. Autamme sinua löytämään juuri oikean kokoiset ja mukavat vaatteet omaan työhösi tai muuhun tarpeeseen. Myymälässämme asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja valikoima päivittyy eri sesonkien mukaan.

Työvaatekauppaa myös verkossa

Oripään kauniissa maalaismaisemissa sijaitsevan kivijalkaliikkeen lisäksi meillä on 24/7-periaatteella toimiva verkkokauppa, josta voit tilata työvaatteita ja -kenkiä sekä muita tuotteita helposti, nopeasti ja täysin maanlaajuisesti. Tilaukset lähetämme matkaan heti seuraavana arkipäivänä.

Mutta tiesitkö, että Työvaate Aitta on paljon muutakin kuin vain pelkkä työvaatemyymälä? Meiltä löydät saman katon alta työvaatteiden lisäksi myös kodin tarvikkeet ja remonttituotteet sekä sisustus- ja lahjatavarat. Myymälästä löydät myös sellaisia tuotteita, joita ei ole tarjolla verkkokaupassa.

Tervetuloa ostoksille palvelevaan työvaatekauppaan ja sisustusliikkeeseen Oripäähän – tai tilaa kätevästi netin kautta!

Sijaitsemme osoitteessa Vuotavantie 16, Oripää.

Työvaatemyymälä on avoinna ma-pe 8-17.00, la 10-14.00.

Myymälä avoinna

Ma-pe 8-17.00
La 10-14.00

Vuotavantie 16, Oripää.

Tervetuloa ostoksille!

työvaatekauppa
työvaatekauppa