Helly Hansen -työvaatteet

Laatumerkkinä tunnettu Helly Hansen on aina varma valinta työvaatteiden suhteen. Valikoimamme sisältää laajan valikoiman Helly Hansenin huippulaatuisia työvaatteita ja asusteita, jotka on suunniteltu erityisesti suojaa ja toiminnallisuutta arvostaville tekijöille. Valikoimaa riittää niin miehille kuin naisillekin.

Helly Hansenin työvaatteet tunnetaan nimenomaan kestävyydestään ja korkeasta laadustaan. Materiaalit on valittu huolellisesti tarjoamaan suojaa sääolosuhteilta, työskentely-ympäristön riskeiltä sekä tarjoamaan mukavuutta pitkän työpäivän aikana. Toki Helly Hansenin tuotteista löytyy sopivia vaihtoehtoja myös vapaa-aikaankin.

Valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset työmaalle tarvitset. Helly Hansenin takit, housut, avohaalarit ja paidat tarjoavat vedenpitävyyttä, lämpöä ja kestävyyttä erilaisiin työympäristöihin. Lisäksi Helly Hansenin työvaatteiden valikoima sisältää kaikkea muutakin tarpeellista aina kerrastoista vöihin.

Tutustu tuotteisiin alla ja tilaa Helly Hansen -työvaatteet luotettavasti verkkokaupastamme! Nopeat toimitukset koko maahan.

Go to Top