Maksu- ja toimitusehdot

Maksuehdot:
Verkkokaupassa on käytössä PayTrailin palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa tilauksen käyttämällä eri pankkien verkkopalveluja. Maksaminen edellyttää, että asiakkaalla on käytössään verkkopankkitunnukset. Maksu tapahtuu välittömästi tilauksen hyväksymisen yhteydessä.

Maksuun liittyvissä ongelmatilanteessa olethan yhteydessä meihin, Kirsi 040-7228242
tai aitta@tyovaateaitta.fi.

Toimitusehdot:

Verkkokaupan tuotteita myy Jussi Isotalo Oy (Y-tunnus: 1930439-7). Tuotteiden hinnat on esitetty arvonlisäverollisina.

Alle 100 € tilauksissa tuotteisiin lisätään
toimituskulut 7,90 €.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan ja ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika:

Toimitus 3-5 arkipäivää

Tilaukset toimitetaan Postin kuljetettavaksi keskimäärin 1-3 kokonaisen arkipäivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta, mikäli tilattu tuote löytyy heti varastostamme.
Asiakkaan velvollisuutena on tilausta tehdessään luovuttaa sellaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen tilauksen ja tilausasiakirjojen toimittamista varten.

Toimitusaika-arviot annetaan varastotilanteen mukaan, pyrimme toimittamaan tilaukset ensi tilassa. Emme ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä, mutta olemme velvollinen ilmoittamaan näistä asiakkaalle ensi tilassa.

Vaihto- ja palautusehdot:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteitatuotteissa tulee olla kaikki tuotelaput paikoillaan.

Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 14 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee suurinta osaa tuotteista. Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat ja varusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa.

Tilauksen noutamatta jättäminen postista ei vastaa tuotteen palautusta.

Noutamattomien pakettien ja postitoimipaikkapalautusten käsittelystä perimme 6 eur käsittelykulun. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä perimme uuden 6 eur lähetysmaksun.

Ale-tuotteilla ei vaihto- eikä palautusoikeutta!

PALAUTUS!

Palautus tilanteessa 
saat palautus numeron meiltä sähköpostilla, ole yhteydessä aitta@tyovaateaitta.fi tai 040-7228242
Vain yksi vaihto tuotteelle on maksuton

Liitäthän sähköposti-ilmoitukseesi mukaan seuraavat tiedot:

Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi tai kopio tilausvahvistuksesta.

Palautus email: aitta@tyovaateaitta.fi

Emme vastaanota palautuksia yli 14vrk:n kuluttua toimituksista.

Liitä tämä lomake palautus lähetykseen! Voit myös lähettää tiedot sähköpostilla kirsi@jussiisotalo.fi

Huom! Tuotteet tulee olla alkuperäisessa pakkauksessa ja kunnossa sekä tuotelaput paikoillaan.