Tervetuloa ostoksille paikalliseen sisustusmyymälään – tai tilaa tuotteet verkkokaupastamme

Oripään kauniissa maaseutumaisemissa sijaitseva Työvaate Aitta on sekä paikallisesti että verkossa maanlaajuisesti palveleva työvaate- ja sisustusliike. Sisustusmyymälästämme löydät kattavan valikoiman erilaisia kodin- ja sisustustarvikkeita aina tuoksukynttilöistä tuikkukippoihin ja kodintekstiileistä lampaantaljoihin – ja kaikkea siltä väliltä. 

Meille kaunis koti on sydämen asia, ja siksi haluamme tarjota tuotteita sekä ideoita ja inspiraatiota, jotka auttavat sinua tekemään kodistasi juuri itsesi näköisen. Tuotevalikoimassamme panostamme laatuun ja kestävyyteen, jotta voisit nauttia hankkimistasi tuotteista pitkän aikaa. Sisustusmyymälässämme saatkin aina henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua.

Sisustusliikkeen tuotteet tilattavissa myös netistä

Kuten mainittua, kivijalkamyymälän ohella sisustusliikkeemme palvelee myös verkossa vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Meiltä saatkin tilattua sisustustarvikkeita nopeasti ja luotettavasti: lähetämme tilaukset matkaan heti tilausta seuraavana arkipäivänä. 

Kun tarvitset piristystä kotiisi, poikkea ostoksille Työvaate Aittaan Oripäähän! Saman katon alta saat hankittua lisäksi remonttituotteita, lahjatavaroita sekä työvaatteita ja -kenkiä. Myymälässä on myös esillä tuotteita, joita et verkkokaupasta löydä.  

Löydät meidät osoitteesta Vuotavantie 16, Oripää.

Sisustusliikkeemme palvelee ma-pe 8-17.00 ja la 10-14.00.

Myymälä avoinna

Ma-pe 8-17.00
La 10-14.00

Vuotavantie 16, Oripää.

Tervetuloa ostoksille!

Sisusliike
Sisustusliike