Plantes & Parfums pyykkietikka 500ml

15,00 

Plantes & Parfums Provence -tuotteet valmistetaan käsityönä Provencessa Etelä-Ranskassa käyttäen valmistusaineina 100% luonnonkasvivahaa, luonnollisia parfyymeja sekä luonnollisia ainesosia.

Pesukoneen huuhteluainesäiliöön laitetaan muutama korkillinen pyykkietikkaa, tavallisen huuhteluaineen sijaan. Mikäli et ole ennen käyttänyt pyykkietikkaa, lisää aluksi vain vähän ja nosta määrää tarpeen ja pyykkimäärän sekä halutun tuoksuvahvuuden mukaa. Pieni määrä tätä kuitenkin riittää.

KÄYTTÖ: 2-4 korkillista pyykkikoneen säiliöön riippuen pyykistä ja sen määrästä.  Lauteiden yms. pesuun n.0,5dl pyykkietikkaa /n.5l vettä.

Pyykkietikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu moniin eri käyttökohteisiin. Sitä voi jopa pitää yleispuhdistusaineena. Lisäksi tuote on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Ravista ennen käyttöä. 

Suositellaan käytettäväksi täysin tuoksuttoman pyykinpesuaineen kanssa, jolloin saat parhaimman lopputuloksen.

 

Kuvaus

Raikkaat ja aidot tuoksut luonnosta! Suoraan Ranskan Provencen lämmöstä jossa Plantes & Parfums pyykkietikat valmistetaan käsin lisäksi ne ovat ympäristöystävällisiä ja kauniita kodinsisustuksessa.

Pyykkietikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu moniin eri käyttökohteisiin. Yleisintä sitä on käyttää huuhteluaineen sijasta pyykinpesussa ja siitä voi jopa valmistaa yleispuhdistusaineen.

Lisätiedot

Tuoksu

merikalliot, kielo&pioni, puuvilla, puuteri, sitruunaruoho, Pellava

Go to Top