Maksu- ja toimitusehdot 

Maksuehdot:

Verkkokaupassa on käytössä PayTrailin palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa tilauksen käyttämällä eri pankkien verkkopalveluja. Maksaminen edellyttää, että asiakkaalla on käytössään verkkopankkitunnukset. Maksu tapahtuu välittömästi tilauksen hyväksymisen yhteydessä.

Maksuun liittyvissä ongelmatilanteessa olethan yhteydessä meihin, Kirsi 040-7228242

tai kirsi@jussiisotalo.fi.

Toimitusehdot:

Verkkokaupan tuotteita myy Jussi Isotalo Oy (Y-tunnus: 1930439-7). Tuotteiden hinnat on esitetty arvonlisäverollisina.

Alle 100 € tilauksissa tuotteisiin lisätään 

toimituskulut 7,90 €.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan ja ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika:

Tilaukset toimitetaan Postin kuljetettavaksi keskimäärin 1-3 kokonaisen arkipäivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta, mikäli tilattu tuote löytyy heti varastostamme.

Asiakkaan velvollisuutena on tilausta tehdessään luovuttaa sellaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen tilauksen ja tilausasiakirjojen toimittamista varten.

Toimitusaika-arviot annetaan varastotilanteen mukaan, pyrimme toimittamaan tilaukset ensi tilassa. Emme ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä, mutta olemme velvollinen ilmoittamaan näistä asiakkaalle ensi tilassa. 


Vaihto- ja palautusehdot:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, tuotteissa tulee olla kaikki tuotelaput paikoillaan.

Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 14 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee suurinta osaa tuotteista. Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat ja varusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa. 

Tilauksen noutamatta jättäminen postista ei vastaa tuotteen palautusta.

Noutamattomien pakettien ja postitoimipaikkapalautusten käsittelystä perimme 6 eur käsittelykulun. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä perimme uuden 6 eur lähetysmaksun. 

Ale- tuotteilla ei vaihto- eikä palautusoikeutta!

PALAUTUS!


Palautus tilanteessa
saat palautus numeron meiltä sähköpostilla, ole yhteydessä kirsi@jussiisotalo.fi tai 040-7228242


Liitäthän sähköposti-ilmoitukseesi mukaan seuraavat tiedot:

Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi tai kopio tilausvahvistuksesta.

Palautus email: kirsi@jussiisotalo.fi

Emme vastaanota palautuksia yli 14vrk:n kuluttua toimituksista.


Liitä tämä lomake palautus lähetykseen! 


Voit myös lähettää tiedot sähköpostilla 

 kirsi@jussiisotalo.fi